My Angels

By: My Angels

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 13-Feb-2008 05:11 Email | Share | | Bookmark
I'm back!

Hello there!

Due to my busy schedule do visit me @ http://flickr.com/photos/sofeasoraya/Tak sempat to write la.

Hv a productive day


Tuesday, 1-Jan-2008 06:30 Email | Share | | Bookmark
Sofea's Concert

 
 
 
View all 5 photos...
Sofea's Concert
Venue @ UIA



Tuesday, 20-Nov-2007 10:36 Email | Share | | Bookmark
Fesyen Busana Muslim (posing tak habis2)

 
 
 
View all 5 photos...
Hi,

Lama dah i tak update ya, busy with my life as usual. Just to share with you some pictures of my angels wearing a telekung. They all pantang tengok i solat, sure kelam-kabut pakai telekung dan ikut i. Sometimes really disturbs me pulak, but i guess its a very good training for them ya.

Sofea such a clever girl now, setiap kali azan she will remind me to solat cepat2 coz dia selalu dok dgr ayah dia cakap " tak baik melambat-lambatkan solat" IsyaAllah both of my angels jadi anak yang soleh satu hari nanti.

tke care!


Tuesday, 23-Oct-2007 04:08 Email | Share | | Bookmark
Blast Raya!

@ Gombak
Checkkkyy SS
Sibuk with handbags
View all 5 photos...
Hi...sorry for very very long silence...super busy!

So this year as usual we had awesome Raya...my kampung kat Gombak n hubby kat Kg Pandan...satu hari dah cover 2 kampung . Usually 2nd or 3rd Raya we all selalu pi vacation but this year tak sempat since after holiday ni both of us super busy again

Since tak pi mana this raya ramai pulak visitors dtg my hse...usually i tak masak la...import makanan my mom and MIL aje tapi this year tak henti2 masak...nasi ayam la...mee kari la...dan lain2 .....my new neighbours semua dok sibuk dtg...my my relatives pun sama nak tgk my new condo alamak penat gilezzzz . Mmg penat but enjoyable!!

Open Hse rasanya tak buat this year...but sesiapa nak dtg..silakan...

Selamat Hari Raya from us.....muah...muah...fr. SOFEA & SORAYA



Saturday, 25-Aug-2007 07:49 Email | Share | | Bookmark
MY HEART!!

LUV SOFEA
LOVE D PICTURE "TQVM JULIE"
Happy B'day Ainin Sofea (my angel)....25/8
Happy B'day Atuk ( my dad) .....30/8
Happy B'day Mummy Nina (my sis).....2/9

luv u all !!! muah...muah..muah!!


TQSM for d lovely private party!
InsyaAllah Sofea n Soraya !! Mummy bawa pi family vacation after raya...hopefully not busy


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net